Vokt dere for vannplaning nå

Siste uken har vi nesten bare vært å reparert biler somkjørt for fart, fått vannplaning og mistet kontrollen. Dette er et tilbakevendende problem hver sommer, og vi vet at før begynnelsen av juni, er det nettopp mange av disse jobbene vi får her på verkstedet.

I går hadde vi en Volvo som var så kjedelig at vi ikke kunne reparere. Rammen var for skjevt etter kollisjonen med et gjerde og vi klarte ikke å balansere på nytt. Kunden var åpenbart trist fordi det var en ny bil, men det er ingenting å gjøre. Noen ganger er det for sent. Jeg håper og tror at han hade en god forsikring i hvertfall.

Nye tider krever nye rutiner
Siden vi hadde så mye arbeid her på verkstedet på det siste har vi blitt tvunget til å investere i noen nye møbler igjen. Det blir så lange arbeidsdager at vi følte vi trengte å begynne å sjekke på sovesofaer.

Nå har vi funnet denne sofa på Trademax som jeg tror vil være bra. Vi har ryddet opp på kontoret, og tanken er at vi kan ha den der. For de som pendler til arbeidet, vil dette være en god løsning når vi har mye å gjøre her i verkstaden. I stedet for å måtte gå hjem så kan de som ønsker overnatte da.

Hvordan ser sommeren her ute hos oss?
Vi skal jobbe i hele sommer som vanlig. Det er likevel godt å vite at vi ofte har et høyt trykk på innkommende kunder i løpet av ferieuken , spesielt i juli og august. Vi anbefaler derfor at du er ute på forhånd og ta kontakt med oss for dine ærend.

I slutten av august vil vi produsere goda erbjudanen for de som ønsker å investere i en service av bilen før høsten og vinteren kommer tilbake. Før vinteren er det også viktig å tenke på å sjekke dekkene på bilen. Hvis du vil til å takle vinterveien må du ha gode dekk som er i stand til å håndtere bilen. Kjøring på vintern er risikabelt, men hvis du forbereder deg godt, så har du likevel gjort det du kan. Sen er det selvsagt å kjøre forsiktig også.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *