Våre tjenester

Hos Grefsrud Bil tilbyr vi alle tjenester du vanligvis finner hos et bilverksted. Vi er serviceorienterte og forsøker alltid å få til et best mulig resultat for kunden.

Derfor har vi fokus på kvalitet i alle ledd. De tjenestene vi tilbyr har vi lang erfaring med, og vet derfor akkurat hva som skal til for at du skal bli fornøyd. Når det gjelder bil så kan vi hjelpe til med det aller meste av det du trenger.

Salg av deler

Vi har gode leverandøravtaler som gjør at vi kan få inn deler til lave priser. Vi har mulighet til å ta inn det meste, og kan derfor hjelpe til om du er på jakt etter deler til din bil. Du kan anten bare kjøpe delene hos oss eller i tillegg få hjelp til å sette dem inn i en bil. Her har du stor valgfrihet og vi er svært åpne for å bistå deg på en rekke forskjellige måter. Vi har kompetanse til å håndtere alle typer henvendelser.

Salg av bildekk

Dekk er utrolig viktig for kjøreopplevelsen på ulike underlag. Vinterdekk og sommerdekk er nyttige til ulike årstider. Likevel er det store valgmuligheter innenfor disse to variantene. Vi kan veilede deg rundt hvilke dekk som passer optimalt for din bil og dine behov. Vi tar inn de dekkene du trenger, og skifter dekk på din bil om dette er ønskelig.

Bilreparasjon

Vi har lang erfaring med å reparere alle typer kjøretøy. Derfor kan du trygt overlevere din bil til oss om du skulle få problemer. Om du kommer innom så kan vi raskt evaluere skadeomfanget og kostnaden. I tillegg gir vi deg en tidsramme slik at vi vet hva du har å forholde deg til. Vi er effektive og får i gang bilen din igjen så raskt som mulig.

I tillegg til disse vanlige tjenestene så er vi behjelpelig med bilkjøp og andre behov du måtte ha. Vi har gode kontakter i forhandlerbransjen, og kan fungere som et gunstig mellomledd for deg. I tillegg er vi åpne for alle andre typer henvendelser. Det er derfor bare å ta kontakt om du har behov for hjelp med noe som omhandler bil.