Stor lastebil reparert

I dag hadde vi en skikkelig utfordring på verkstedet. Vi måtte reparere en stor lastebil som hadde fått problemer med motoren.

Med så store kjøretøy er det alltid ekstra store utfordringer. Heldigvis klarte våre medarbeidere å håndtere oppgaven på en imponerende måte.

Lang tidshorisont?
Vi hadde akkurat sendt avgårde en skuffet lastebileier som fikk vite at bilen hans ville ta to uker å reparere. Dette er det vi vanligvis anser for å være normal tid for en reparasjon av en slik karakter. I dette tilfellet klarte heldigvis en av våre mekanikere å identifisere problemet svært raskt. Ved hjelp av å tenke litt genialt fant han en løsning som fungerte. Dette resulterte i at lastebilen ble reparert på bare en dag.

Imponert kunde
Kunden ble svært lettet når vi ringte for å orientere han om situasjonen. Han kom tilbake samme dag for å hente lastebilen. Det er alltid hyggelig når vi kan hjelpe folk å unngå store problemer. Med lastebilen tilbake så kunne kunden gjenoppta sin egen næringsvirksomhet med en gang. På denne måten sparte han ikke bare penger på reparasjon, men også på at han fikk levert i forhold til sine egne kunder.

Våre ansatte har imponerende høy kompetanse når det gjelder reparasjon av biler. Om du har problemer med din egen bil så er det bare å ta kontakt slik at vi kan hjelpe deg. Uavhengig av om det er en stor laste bil eller liten personbil, så er vi klare til å ta oppdraget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *