Rolige dager på verkstedet

De siste dagene har det vært svært lite pågang fra kundene. Derfor har det blitt en del rolige stunder for de ansatte.

Det er kjedelig å ikke ha noe å gjøre over lang tid. Forhåpentligvis begynner vi snart å få nye oppdrag igjen.

Flittig brukt pauserom
Som resultat av ordretørken har de ansatte blitt sittende mye på pauserommet. De gir uttrykk for at de synes det er veldig kjedelig, og at de ønsker å komme i gang med å jobbe igjen. Ledelsen ser med bekymring på at de ansatte er så inaktive på arbeidsplassen. Derfor prøver man hele tiden å ta kontakt med tidligere kunder for å forsøke å ordne oppdrag. Dette har foreløpig ikke gitt resultater, men håpet er at man i det minste skal få ordnet situasjonen til neste uke. Alle vil bli svært glade om det blir mer aktivitet på verkstedet igjen.

Holder motet oppe
De ansatte holder heldigvis motet oppe, og forsøker å takle situasjonen på en god måte. Ledelsen gjør det den kan for å støtte personalet i denne tiden. Ved å holde sammen kan man komme seg gjennom mange vanskelige situasjoner. Heldigvis er samholdet i bedriften svært sterkt.

Alle krysser fingrene for at ting skal skje snart. I denne bransjen er det ikke uvanlig at det går litt opp og ned. Så lenge folk har bil så vil det alltid være et marked for et bilverksted på sikt. Derfor er vi ikke bekymret for det økonomiske aspektet ved situasjonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *