Påminnelse om hva som gjelder for steinsprut

Som dere vet er de ganske mye ombygging og asfaltering ai de sørlige delene av byen akkurat nå. Vi har lagt merke til at dette har gitt oss en økt strøm av kunder som kommer inn til oss på grunn av skadene de har fått på sine biler på grunn av dette. Vi håper derfor at med en påminnelse skal vi kunne gi nyttig informasjon om hva du skal gjøre hvis dette skjer med deg og bilen din.

 

Steinsprut og mindre skader
Det vanligste problemet med asfaltering er at det blir mye løs asfalt og småstein som løsner fra veiene og blir kastet på bilene – som siden blir steinsprut og liknende skader. Siden vi her på Grefsrud mest arbeider med store skader på lakken eller i motorene henviser vi derfor dere som har fått steinsprutskader og er i behov av reparasjon til Ryd Bilglass. De spesialiserer seg på dette, og har helt andre rutiner for sine reparasjoner enn det vi har. Du kan få vinduet endret på samme dag, og de tilbyr også lån biler.

 
Skader på lakken
Hvis du har lidd skader på lakken så anbefaler vi deg at ta kontakt med oss via telefon eller e-post. Da vil vi bestille en tid for deg og sjekke ut hva det er for skader. Husk at mange forsikringsselskap kan gi kompensasjon for skader påført på grunn av veiarbeid, så sørg for at du sjekker vilkårene i din forsikring. Vi regulerer ingen forsikring på plass, men du sender in kvitteringer etterpå.

motor
Problemer med motor
Problemene som oppstår inne i motoren er slik sånn vi arbeider med i første hann. Ofte er det vanskelig å bevise at denne typen av feil oppstår på grunn av veiarbeid, så dette kan være vanskeligere å få noen kompensasjon fra forsikringsselskapet for. Men den beste måten å løse problemet er at du vil passere bilen din hit slik at vi gjør en feil undersøkelse for å se hva årsaken er i første omgang. Deretter får du et tilbud på pris som du får velge eller ikke.
Hvis du har noen spørsmål om ovennevnte eller noe annet du lurer på, er du selvsagt velkommen til å kontakte oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *