Oppussingen nærmer seg slutten

Etter en måneds arbeid begynner det å nærme seg slutten på oppussingen av resepsjonen. Det er likevel en del arbeid som står igjen før vi kan ta i bruk området igjen.

Under oppussingsperioden har vi hatt resepsjon ved garasjedøren. Dette er ikke en optimal løsning, og vi kan heldigvis snart ta i bruk det nye området.

Vegger må males
Det er likevel en del ting som gjenstår før vi kan si at prosjektet er fullført. Veggene må males etter at vi har gjort store endringer på formen og størrelsen til rommet. Dette er et arbeid som antakeligvis vil ta et par dager. I tillegg må det kjøpes inn møbler som passer inn med det nye interiøret. For å få gjort de beste valgene regner vi med å bruke litt ekstra tid på dette. Når vi kjøper inn dyre møbler har vi ambisjoner om å ha disse så lenge som mulig.

Personalet gleder seg
De ansatte hadde allerede uttrykt misnøye over resepsjonen i et par år før det ble bestemt at den skulle pusses opp. De ble derfor svært glade når de ble informert om at det endelig skulle skje store endringer. Mange gleder seg veldig til å få på plass den nye resepsjonen. Dette rommet vil gjøre at vi kan skape et enda mer profesjonelt inntrykk i møte med kundene.

Vi regner med at det meste skal være klart om noen få uker. Da blir det en storstilt åpning av den nye resepsjonen med mange gjester. Det blir hyggelig å presentere det nye ansiktet til virksomheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *