Offisiell åpning av ny resepsjon

I går ble endelig den nye resepsjonen åpnet. Etter en langvarig oppussingsprosess stod endelig det nye rommet klart.

Denne begivenheten ble feiret ved å invitere en rekke kunder og samarbeidspartnere til en liten sammenkomst. De fleste var svært imponert over det nye interiøret.

Taler og omvisning
Arrangementet begynte med at alle ble vist rundt i det nye lokalet. Det var mange positive reaksjoner på hvordan stedet var blitt helt nytt. Samarbeidspartnerne var spesielt ivrige med komplimentene og ga uttrykk for at fremstod mer profesjonelt. Dette er selvfølgelig noe som alle ansatte i firmaet kan glede seg over.

Etter at omvisningen var over ville noen til og med holde tale for forsamlingen. De ble mange flotte og positive ord som fikk stor applaus fra de fremmøtte. Etterpå var det duket for servering og gode samtaler.

God mat
Det ble servert tre-retters middag som ble tilberedt av en lokal mesterkokk som var innleid for anledningen. Dette falt i smak hos gjestene som satte stor pris på ekte kvalitetskost. Stemningen var god og praten satt løst i forsamlingen. Det var virkelig dagen for de gode samtalene, og de ble ikke dårligere av den utsøkte italienske vinen som ble servert. Denne var håndplukket av mesterkokken for å passe godt sammen med maten.

Alle i firmaet var svært fornøyde med dagen og alle de positive reaksjonene fra gjestene. Vi ser frem til å endelig ta i bruk resepsjonen igjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *