Nye dekk på lager

Vi har nå fått inn årets vinterdekk for de som er på jakt etter nye. Det er svært viktig å skifte ut sommerdekkene før det blir for glatt på veiene.

Det er mange alternativer når man skal kjøpe nye vinterdekk. Hos Grefsrud Bil har vi hele utvalget til lave priser.

Stor variasjon
Mange tror at det finnes bare sommerdekk og vinterdekk. Da er det viktig å påpeke at det er stor variasjon innenfor disse to hovedgruppene. Det er viktig at man finner dekk som passer godt med egen bil og de behovene man har. Dette er den største grunnen til at våre kunder blir fornøyde med sine dekk. Vi har høy kompetanse og gir solid veiledning rundt hva man bør velge. Derfor er det bare å komme innom verkstedet om du trenger hjelp til å velge. Vi forklarer gjerne forskjellen på de ulike alternativene, og hva vi mener du bør velge.

Rimelige priser
Gode forhold til leverandørene gjør at vi kan tilby svært gunstige priser til kunder som skal kjøpe dekk. Vi har samarbeidet med de samme menneskene i mange år, og vet hva som skal til for å gjøre gode avtaler. Om du er i tvil er det bare å sammenligne våre priser med konkurrerende verksteder. Vi er ganske overbeviste om at vi slår de fleste på både kostnad og kompetanse. Vår lange erfaring gjør at vi har sett alt av biler og dekk. Derfor er det ikke vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Grefsrud Bil går høyt på banen og lanserer tilbud på en rekke dekk i sesongen. I en kampanjeperiode på en uke kan man få inntil 25 prosent rabatt på enkelte dekktyper. Om man er usikker på om de gamle dekkene holder en sesong til, så bør man benytte muligheten til å bytte dem ut med et trygt alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *