Martins ord om livet som mekaniker

Hei, mitt navn er Martin og jeg jobber som mekaniker her på Grefsrud bil. Denne gangen er det jeg som har den ære å skrive et innlegg om meg selv og noen av mitt liv. Jeg ble rett og slett overtalt , haha. Nå vet jeg ikke hva dere lesere ønsker mest å vite, men jeg kan fortelle deg litt om hvem jeg er og hva som skjer i hjemmet og livet mitt akkurat nå.

Oppussing i huset med hvite kanter
Jeg er 38 år, gift siden 2004 med Marit og sammen har vi en sønn som blir to år nå i vinter, han heter Ole. Vi bor i et rødt hus med hvite kanter, hvor vi har en stor hage og en stor dobbel garasje. Du forstår sikkert hvem det var som bestemte om garasjen, ha ha. Vi eier ikke noen kjæledyr, men Marit søster pleier å lemne sin hund til oss noen ganger, slik at vi er ”halv-time dyreeiere” hvis du spør oss.

Akkurat nå har vi et prosjekt i gang der hjemme hvor vi vil skape et bedre rom for Ole, slik at han kan ha mer plass til å spille i. Det store problemet har egentlig vært hvordan man skal løse det med seng for Ole, men nå hadde Marit vært ute på nettet og sjekket på sengerammer og senger og fant en ganske god løsning som jeg tror vi skal kjøre på. Det er en køyeseng som ikke tar sånn stor plass. Ole kan snart sove nederst, og det er fint å ha en ekstra soveplass. Hvem vet? Ole kanskje skal bli storebror en gang i fremtiden, og da trenger vi en ekstra plass.

Denne sengen har Marit funnet på chilli.no – Hva synes du om den?

hogseng

Livet som mekaniker
Sjefen min ønsker nok at jeg forteller litt om hvordan det er å være en mekaniker, også. Jeg liker biler, og jeg liker å løse problem, så det var naturlig for meg å jobbe med dette. Klart det er trist noen dager når det bare kommer in kjedelig rutinejobb (type oljeskift, luftfilter , skifte dekk, etc.) men det vil også være mange jobber som er litt utfordrende, hvor du virkelig må tenke på å prøve å finne problemet. Det er den mest morsomme delen av jobben min, syns jeg.

Håper du fant at bloggen min var morsom 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *