Mange ulykker

Det har vært dårlig føre de siste dagene og dette har ført med seg en rekke ulykker i området. Grefsrud Bil merker først og fremst dette gjennom et økende behov for bilreparasjoner.

Mekanikerne har omtrent ikke hatt tid til å ta seg pause de siste dagene. Folk er nærmest desperate etter å få reparert bilene sine så raskt som mulig.

Det har virkelig vært helt enorm pågang av biler som har kommet inn til oss. Det er så stor etterspørsel at vi har vurdert om vi skal leie inn en vikar i tillegg til de faste ansatte. Så langt har vi klart å håndtere mengden av forespørsler, men vi må nok ha hjelp fra neste uke om det fortsetter slik fremover. Etter litt rolige tider er dette likevel gledelig for de ansatte som endelig får drive med det de brenner for. Det er ikke vanskelig å motivere seg til hardt arbeid når det ligger så mye lidenskap i det man driver med.

Det er meldt bedre vær neste uke i hele området. Dette kan være et tegn på at eksplosjonen i etterspørsel sannsynligvis vil ta slutt ganske snart. Bedre vær betyr som regel færre ulykker og lavere behov for reparasjoner. Vi vurderer uansett situasjonen fortløpende for å holde oversikt over hva som skjer. Når det er så mye som skjer så er det viktigste at vi holder kontroll over situasjonen internt.

Vi avventer situasjonen i spenning, og tar utviklingen med et smil uansett hva som skjer. Forhåpentligvis ser vi snart en stabilisering som letter presset på våre ansatte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *