Litt ekstra til resepsjonen

Etter åpningen av den nye resepsjonen har ting gått veldig bra på verkstedet, og vi er alle veldig fornøyd med hvordan resultatet er blitt. Det har til tider vært en omfattende prosess med mye som skal ha blitt gjort, samtidig som vi har drevet verkstedet normalt. Men nå når alt er ferdig har det helt klart vært verdt alt. Kunder smiler når de kommer inn og vi får mange komplimenter for hvordan ting ser ut.

Inventar
Det var enkelte småting vi hadde glemt å bestille når vi kjøpte inn inventaret. Så vi bestilte noen hyller, og også et mindre badekar med dusj til det ene badet fra Bygghjemme. På den måten kan de ansatte som jogger eller sykler til jobb, få en mulighet til å vaske seg før de begynner. Nettbutikken hadde et stort utvalg av fine varer og prismessig var de også veldig gode. Alt ble sendt rett til verkstedet, og det tok ikke mange dagene før alt var kommet. Så vi kan nok uten tvil nå si at alt er som det skal være i resepsjonsområdet.

Badekar med dusj

Badekar med dusj

 

Travelt
Det har ellers vært ganske travle dager for oss på nyåret. Det har vært glatt på veiene og det kommer stadig inn nye biler med mindre bulker og skraper i lakken som vi fikser. Heldigvis har det ikke vært noen alvorlige ulykker vi har hørt om. Generelt så virker det som at bilister har vært flinke til å bruke vinterdekk og kjøre forsiktig når det er glatt ute. At det skjer noen mindre bulker og mindre kollisjoner er helt normalt, og kan vanskelig forhindres, selv med gode dekk og en forsiktig sjåfør.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *