Kontakt oss

Vi i Grefsrud Bil er opptatt av å være så tilgjengelige som mulig for deg som kunde. Derfor kan du nå oss på flere måter.

Vi har som mål å gi deg rask tilbakemelding på alle henvendelser. Du har flere muligheter når du skal ta kontakt med oss.

Telefon og e-post

Et godt alternativ er å ta kontakt på telefon eller e-post. Vi sørger for raske svar på alt det du lurer på om bil. Det er ingen spørsmål som er for vanskelige eller enkle til at du kan stille dem til oss. Vi har fokus på å alltid være tilgjengelige på telefon i arbeidstiden. På e-post må man beregne en arbeidsdag før man får svar.

Kom innom

Det enkleste er gjerne å komme innom verkstedet vårt. På denne måten kan du få kontakt direkte og rask vurdering av din forespørsel. Om du har med bilen så kan vi se på den umiddelbart og gi deg estimater rundt en eventuell reparasjon.

Vi oppfordrer alle til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser nærmere på dine behov og gir deg gode forslag til hva du kan gjøre på bilfronten. Ta kontakt i dag for mer informasjon!

Mail: kontakt@grefsrudbil.no
Telefon: 22 33 41 78