Fiks ruten din kjapt

En av de vanligste skadene som man kan få som bileier er en steinsprut i en rute. En steinsprut betyr at ruten ikke direkte er knust eller helt sprukket, men har fått et mindre hakk. Det er en veldig kjedelig skade å få, og på tross av at det ikke kan se veldig alvorig ut vil et slikt lite hakk ha skadet strukturen på ruten og gjort den mindre stabil. Derfor er faren stor for at hele ruten kan sprekke med en mindre påkjenning. Alle som har fått en slik skade bør plassere bilen sin på verksted for å få det fikset så raskt som mulig.

Ryds Bilglass

Enkel prosess
Er det kun en mindre steinsprut kan ruten beholdes, og en reparasjon tar kun 30-45 minutter og gjøres mens du venter. Men har du gått lenge med skaden, eller steinspruten er av et slikt omfang at ruten må byttes, kan det være du må ha bilen stående en dag eller to.

Her hos oss på Grefsrud bil gjør vi mye forskjellig arbeid, og steinsprut og skifting av ruter er vanlig rutinearbeid. Men enkelte ganger, og spesielt om vi har større arbeid å ta oss av, anbefaler vi kunder å gå til Ryds Bilglass. De er veldig profesjonelle og vet hva de driver med. Så har du vært uheldig og fått deg en skade i ruten din kan vi absolutt anbefale at du tar kontakt. De har verksted over hele landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *