Fantastiske møbler i resepsjonen

Når vi skulle skaffe møbler til den nye resepsjonen så gjorde vi det på en litt utradisjonell måte. Denne gangen bestilte vi faktisk alt på internett.

De fleste vet hvor lang tid det tar å vandre rundt i en møbelbutikk på jakt etter de perfekte møblene. Takket være Trademax.no så er ikke dette lenger nødvendig.

Raskt og enkelt
Det eneste man gjør er å gå inn på nettsiden til Trademax. Der kan man enkelt søke på de møblene man ønsker å kjøpe. Man får så opp ulike alternativer og kan sammenligne disse med hverandre. Dette gjøres fra egen stue uten noen som helst anstrengelse. Vi fikk møblene levert innen kort tid, og bare få dager etter var de klare i resepsjonen. Kvaliteten virker svært bra og de passer utmerket inn med interiøret.

Spisebord fra TrademaxVakkert spisebord
Vi kjøpte blant annet et spisebord som skal brukes ved spesielle arrangementer i resepsjonen. Dette var et vakkert bord i antikk design. Så langt har det fungert veldig bra til flere ulike formål. Vi er veldig fornøyd med alle kjøpene, og er glade for at vi ikke gikk i en vanlig butikk. Det er virkelig meningsløst å stå i en lang kø i butikken når man heller kan betale med kort på nettet.

Trademax leverer virkelig varene både når det gjelder pris, kvalitet og levering. De er svært opptatt av kundeservice, og gjør det enkelt å få gjort handler. Vi kommer til å bruke samme løsning i fremtiden når vi skal kjøpe nye møbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *