En hyggeligere venterom for kundene

Her i de dagene vi har nesten fullført renoveringsarbeidet som har pågått en stund med våre venterom for kunder. For de av dere som har vært her i mellomtiden, er vi veldig takknemlig for din forståelse for det kaoset som har vært i det rommet siste ukene, men vi kan også meddele at gulvet er ferdig nå og veggene malt. Nå venter bare dekorasjonen av rommet.
Venter en stor levering neste uke
Vi har vært ute og handlet på trademax.no og en stor levering venter oss i neste uke. I tillegg har vi bestilt nye sofaer, også er det mye dekorasjoner, møbler og andre fine ting som følger med leveransen. Vi har fått hjelp av en datter til en av våre ansatte som studerer interiør, så vi er ganske sikre på at det vil være et utrolig vakkert rom når hun er ferdig. Nedenfor kan du se i sofaen hun plukket ut for oss:

sofa til venterommet

Denne sofaen kommer du til å kunne bruke her hos oss 🙂

Som vanlig vil vi veldig mye at dere gi oss tilbakemeldinger på det vi gjør her på verkstedet, slik at vi vet om du liker det eller ikke. Det er bare gjennom tilbakemeldinger som vi kan bli bedre, så ikke vær redd for å fortelle oss hva du synes!
Andre nyheter venter bak hjørnet
I tillegg til arbeidet med venterommet, vil vi mest sannsynlig øke utbudet av bilpleie her på verkstedet neste år. I dag tilbyr vi halv service men vi er nå i tiden og søker etter nye medarbeidere for å kunne hjelpe oss til å tilby et komplett tilbud av bilpleie for alle bilmerker. Er du interessert? Ta kontakt og planlegge en tid noen uker før. Vi ser at det er stor etterspørsel etter dette, og det vil trolig være fullbooket svært raskt.
Den løft vi bruker i dag vil også motta underhold i slutten av året, noe som vil øke den maksimale høyden for løft. Selv om det ikke gjør noen forskjell for dere kunder så vil det gi en stor forskjell for mekanikerne som jobber, ettersom det gir en mye bedre arbeidsstilling som er ergonomisk utformet slik at du ikke vil ha skader og ryggsmerter.

loft til bil

Denne vil gi en bedre arbeidsstilling!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *